Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Question: nátěr oken

Dobrý den,prosím o radu,jakou zvolit barvu pro nátěr dřevěných oken,které byly natřeny balakrylem.Zevnitř se zdá nátěr neporušený,z venkovní strany jsou okna oprýskaná,od slunce vypálená,rozpraskaná.Jaký by byl nejlepší postup pro revitalizaci oken?Děkuji za radu a přeji hezký den. Roman Hvězda

Pro přetření vnitřních oken, respektive nátěru Balakrylem můžete použít např. email V2066 Bakrylex email univerzál. Z vnějších oken je nutné devastovaný , popraskaný nátěr odstranit až na čisté dřevo ( žádný nátěr nezajistí opětovnou přilnavost !) . Následně je potřebné čisté dřevo napustit napouštěcí fermeží O1000 Unibal nebo lazurovacím lakem S1023 Lazurol classic. po zaschnutí se aplikuje základní barva na dřevo S2070 Pragoprimer plus nebo S2060 Lazurol oknobal základ. Po zaschnutí se lehce povrch přebrousí (odstranit vzpříčená vlákna dřeva) a aplikuje se 2x kvalitní email U2015 Lazurol oknobal email.

Answers

Richard Dener

Do you have a problem?
Ask your questionRecent questuons

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

(celý dotaz)

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

(celý dotaz)

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

(celý dotaz)

Answers ever day
Ask your question!

Why our paints