Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: Staré schody

Dobrý den,

prosím o radu, čím bych mohl natřít staré, zachovalé, interiérové betonové schody. Jedná se o cca 100 let staré schody v chatě, ale úplně zachovalé, dokonce pod nášlapnou plochou mají udělané i takové zdobení, které bychom chtěli zvýraznit. Když schody namočím, je vidět, že byly zeleno hnědé. Nyní bych chtěl použít kombinaci bílé a pro nášlapnou plochu hnědé barvy. Vím o betexu, ale ten má právě omezený výběr barev. Je nějaká jiná možnost, která bude fungovat a spolehlivě přetře původní barvy? Můžu se ještě zeptat, čím můžu schody očistit od fleků například od x let staré barvy?

Moc děkuji a přeji hezký den.
S pozdravem
Jiří Lukáš

Dobrý den,

můžete místo Betexu použít Telkyd F200, který lze míchat do různých odstínů. Fungovat budou i klasické syntetické emaily jako je Industrol. Očištění od staré barvy lze provést pžřípravkem P8214 Odstraňovač starých nátěrů.

Na vaše otázky odpovedá:

Pavel Janků

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Teplota

21. November 2022: Dobrý deň. Pri nanášaní farby na beton, aká môže byť najnižia teplota. Ďakujem.

(celý dotaz)

NOVÝ DOTAZ!

23. August 2022: Dobrý deň, akú protišmykovú farbu môžem použiť na pálený-vyhladený betón do pivničných priestorov ? Betón je vyzretý cca 6 týždňov, odizolovaný. Aké sú možnosti odtieňov, dostupnosť a cena. Za informáciu...

(celý dotaz)

Dlažba

21. April 2022: Dobrý deň ako odstrániť zo zámkovej dlažby beton a olejové škvrny.

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás