Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: Nátěr stěny

Dobrý den,
prosím o radu. potřebuji natřít stěnu ve sklepě (bývalé prádelně) rodinného domu. původní nátěr je asi 30 let starý, údajně se jedná o latexovou barvu (oranžový odstín), na kterou by měl být nanesený nějaký bezbarvý lak. natřena je spodní polovina stěny, barva je i po letech celkem lesklá, nikde se neloupe. nátěr je potřeba obnovit po rozsáhlejších stavebních pracích. potřebuji, aby byl nátěr mj. omyvatelný, s dostatečnou kryvostí, pokud možno lesklý a bylo by možné vybírat z několika odstínů.
předem vám děkuji za odpověď.
s pozdravem
s. musil

lze předpokládat, že na nátěr latexem byl následně použit některý syntetický lak jako je např. s1002 lazurol univerzální lak nebo podobný výrobek. v případě, že původní nátěry jsou dobře přilnuté, neodlupují se, můžete pro obnovu přetřením použít kvalitní dobře zpracovatelný a kryjící email u2029 industrol profi – u 2029, který vám v našich prodejnách (seznam na www.bal.cz) natónují na vybraný odstín.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Šamorín

3. March 2023: Dobry den. Chcem sa opytat na dostupnost na vasej predajni v Samorine REMAL FORTE Maliarsky náter na sadrokartón? Vdaka. B.Zajacik

(celý dotaz)

Moldava

3. August 2022: Zdravím mam predajnu Farby laky na vych.slov. Moldava potrebujem kontakt na obch.zastupcu

(celý dotaz)

Lepidlo

8. July 2022: Dobrý deň. Potreboval by som lepidlo uniflex v7510. Vieti mi poslať cenovú ponuku a vedeli by ste mi poslať tovar kuriérom?

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás