Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: Jaká základní barva

Dobrý den.

Renovuji Škodu 100 a nevím jakou vybrat vhodnou základní barvu. Barva půjde na podlahu uvnitř auta a na blatníky také zevnitř. Mám to očištěno na holý plech a kde byla povrchová rez natřeno odrezovačem. Koupil jsem HOSTAGRUND 2v1 NA ŽELEZO S2160 ale nevím jestli jsem udělal dobře. Každý doporučuje to svoje a něco jiného. Na ceně mě nezáleží a chci to nejlepší. Prosím pora’dte.

Předpokladem dobré funkce celého nátěrového systému na karoserii je dokonalé očištění a odrezení podkladu. Pro sanaci případné zbytkové koroze po mechanickém odrezení (případně i po aplikaci odrezovače , jakého ?) můžete použít U2000 Pragoprimer Antirez nebo U2161 Hostagrund blokátro rzi. Prostředky jsou formulovány na bázi polyuretanu vytvrzovaného vzdušnou vlhkostí a lze na ně následně aplikovat prakticky všechny druhy nátěrových hmot. Mezi nejkvalitnější a nejodolněší základní antikorozní barvy patří dvousložkové epoxidové S2305 Epolex barva zinková epoxidová, S2300 Epolex základ profi s možnou kombinací s podkladovou barvou se železitou slídou S2312 Epolex mezivrstvá, případně je vhodná i jednovrstvá dvousložková polyuretanová barva Telpur S200.Na uvedené nátěrové hmoty lze aplikovat všechny druhy tmelů, plničů i vrchních emailů.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Tmel

17. January 2023: Dobrý deň,potrebujem zistiť aký git mám použiť keď idem dať diely z motorky striekať praškovou farbou?Ďakujem za info.

(celý dotaz)

Plast

5. November 2021: dobry den potrebuju vyresit problem na sve motorce potrebuju nastrikat par plastu černou barvou muzete my doporucit nejakou cerno lesklou barvu diky na plasrty

(celý dotaz)

NOVÝ DOTAZ!

31. August 2021: Dobry den, jeste doplnuji dotaz. Je potreba epoxidovy dvouslozkovy zaklad po 24hodinach jeste brousit pred plnicem a finalnim lakem? Dekuji

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás