Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: C 2018 srovnání s TELPUR T 340

Dobrý den,
budu renovovat motocykl a slyšel jsem, že někteří motorkáři používají polyuretanové barvy, že jsou pružnější a lépe odolávají poškrábání.
Mohl byste srovnat co se kvality finálního povrchu týče C 2018 a TELPUR T340, hlavně tedy tvrdost, pružnost a mechanickou odolnost? Je třeba rozdíl v pracnosti při stříkání nebo v potřebě silnější vrstvy u některé z barev? Je něčím polyuretanová barva specifická, proč ji pro renovaci motorky nepoužít.

Děkuji za odpověď Petr Májek
e-mail: petrmajek@volny.cz

Jedná se o dva naprosto odlišné, téměř nesrovnatelné výrobky. Dvousložkové polyurwetanové emaily jsou podstatně kvalitnější, tvrdší, stálejší ( i v lesku) celkově odolnější oproti netrokombinačnímu emailu C2018 ( příprava smíchání vypalovacího emailu S2053 Autobal s nitroceluzovým lakem C1145 Jilkolín ). Pro renovaci motorky je podstatně vhodnější než C2018. Aplikace stříkáním je prakticky stejná jako u každého jiného emailu.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Tmel

17. January 2023: Dobrý deň,potrebujem zistiť aký git mám použiť keď idem dať diely z motorky striekať praškovou farbou?Ďakujem za info.

(celý dotaz)

Plast

5. November 2021: dobry den potrebuju vyresit problem na sve motorce potrebuju nastrikat par plastu černou barvou muzete my doporucit nejakou cerno lesklou barvu diky na plasrty

(celý dotaz)

NOVÝ DOTAZ!

31. August 2021: Dobry den, jeste doplnuji dotaz. Je potreba epoxidovy dvouslozkovy zaklad po 24hodinach jeste brousit pred plnicem a finalnim lakem? Dekuji

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás