Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: vzorníky RAL

Dobrý den,

měl bych na Vás jeden dotaz. K určení barvy u technologie sítotisku využíváme vzorník RAL K7 CLASSIC. Ve vzorníku jsou barvy označeny pouze čísly a tak jsme nuceni v některých případech (pokud potřebujeme namíchat vlastní odstín) barvu porovnat (najít podobnou) se vzorníkem Pantone pro ofsetový tisk tak, abychom zjistili správnou recepturu a správný poměr barev tedy z kolika procent a z jakých barev se daná barva míchá (ve vzorníku pantone pro ofset je u každé barvy uveden poměr míchání). Chtěl jsem se tedy zeptat jestli existuje vzorník RAL s uvedenými recepturami jednotlivých barev pro snadnější míchání? (tedy např. že barva s označením RAL1000 – je složena z 75%yellow, 15%black,10% white atd.)
Děkuji

Jirásko

Požadovanou informaci nemám, a pochybuji o existenci “míchání odstínů” podle Vaší představy. Naše firma vzorkovnici Pantone ani nepoužívá. Zkuste se informovat u fa. Tradix color s.r.o. , která je dovozcem vzorkvnic RAL.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Šamorín

3. March 2023: Dobry den. Chcem sa opytat na dostupnost na vasej predajni v Samorine REMAL FORTE Maliarsky náter na sadrokartón? Vdaka. B.Zajacik

(celý dotaz)

Moldava

3. August 2022: Zdravím mam predajnu Farby laky na vych.slov. Moldava potrebujem kontakt na obch.zastupcu

(celý dotaz)

Lepidlo

8. July 2022: Dobrý deň. Potreboval by som lepidlo uniflex v7510. Vieti mi poslať cenovú ponuku a vedeli by ste mi poslať tovar kuriérom?

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás