Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: rozdíl

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat na rozdíl mezi základy Pragoprimer Anirez a Blokátor rzi. Hledal jsem rozdíl a zjistil jsem že Antirez je tonovaný do barvy. Mají ale oba stejné vlastnosti pro ošetření rezavých povrchů? A lze na něj aplikovat Fest B? Ještě prosím zda je u antirezu také určena doba aplikace dalšího nátěru jako u blokátoru rzi tedy do 48 hodin. Je to problém když by se blokátor rzi nebo tento antirez nechaly delší dobu než 48 hodin – je tím snad ohrožena přilnavost dalšího nátěru? Děkuji.

Pragoprimer antirez U2000 a Hostagrund blokátor rzi U2161 jsou formulovány na stejné chenické, pojivové bázi. Barva U2000 je pigmentována a max. doba přetřrní dalšími nátěry není omezená jako u blokátru U2161. Při aplikace U2161 a překročení doporučené doby 48 hod. pro další nátěr může negativně ovlivnit přilnavost. Podrobnější informace v přiložených katalogových listech. Aplikace barvy S2141 Fest-B je možná.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Šindel

16. January 2023: Dobry den. Da sa premalovat asfaltovy sindel? Mame na streche asfaltove pasy zelenej farby a chceli by sme premalovat na hnedo. Krytina bola aplikovana pred cca 10 rokmi byvalymi majitelmi...

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás