Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: Výběr vhodných výrobků

Dobrý den, Prosím o Vaši radu, jaké produkty, které nabízíte se nejlépe hodí pro dokonalou povrchovou úpravu následujících povrchů:
-dřevo(slisovaná dřevěná hmota, určená k výrobě slévárenských modelů, v mém případě použitá k výrobě kopita sloužícího k výrobě negativní formy určené k výrobě laminátového dílu). Povrch dokončený obráběním zamýšlím nejprve zpevnit impregnací zředěným nitrocelulosovým bezb. lakem, pak nástřik stříkacím tmelem, pak stříkacím plničem a pak vrchním polyesterovým lakem,
-laminát(sklolaminát nebo uhlíkové vlákno zpevněné epox. pryskyřicí), na povrch chci aplikovat nástřik stříkacím tmelem, následně stříkacím plničem a konečně vnějším polyesterovým lakem.
Snažil jsem se vše vybrat ve Vašem ceníku, ten je však obsáhlý takže mám obavu, že jsem nevybral to nejvhodnější. Vše(jedná se o malá množství cca 0,5kg) bych velmi rád zakoupil ve Vaší prodejně(prosím tedy také o její adresu)
Děkuji, Nejtek ,tel.724069659

Za vchodnější a odolnější než nitrocelulozový lak považuji epoxidové nátěrové ghmoty jako jsou Epolex lak na dřevo (penetrace) a S2321 Epolex email profi. které jsou použitelné i na dvousložkové polyestrové tmely jako jsou např. “Polytmel rapid” , “Polytmel finiš” a další. Email S2321 je vhodný i pro vrchní, finální nátěr formy. Polyesterové nátěrové hmoty nevyrábíme, nemáme ve výrobním programu . Dostupné jsou v našich prodejnách pouze polyestrová pryskyřice – souprava pro laminování a epoxidová pryskyřice ChS Epoxy 1200. Telefon na naší prodejnu v Praze -Hostivař 606 607 831 .

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Tmel

17. January 2023: Dobrý deň,potrebujem zistiť aký git mám použiť keď idem dať diely z motorky striekať praškovou farbou?Ďakujem za info.

(celý dotaz)

Plast

5. November 2021: dobry den potrebuju vyresit problem na sve motorce potrebuju nastrikat par plastu černou barvou muzete my doporucit nejakou cerno lesklou barvu diky na plasrty

(celý dotaz)

NOVÝ DOTAZ!

31. August 2021: Dobry den, jeste doplnuji dotaz. Je potreba epoxidovy dvouslozkovy zaklad po 24hodinach jeste brousit pred plnicem a finalnim lakem? Dekuji

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás