Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: nátěr sololitu

Syn bydlí už několik let v paneláku ze sedmdesátých let, kde nebyla provedená rekonstrukce. Je tam neustále cítit zápach, údajně ze sololitu, kterým je vybavena skříň v předsíni a zadní stěna na WC. Syn zatím rekonstrukci neplánuje. Pomohl by proti zápachu vhodný nátěr (sololitové plochy nejsou natřené). Pokud ano, jaký nátěr zvolit? Pokud by zápach byl vyvolán vlhkostí, je potřeba před nátěrem sololit nějak upravit? Za odpověď předem děkuji a přeji příjemný den, Marie.

Sololit za běžných podmínek, v suchém prostředí nijak nezapáchá, určitý zápach může být způsoben vlhkostí ? Případný nátěr sololitu asi nepomůže. Nátěr více či méně uzavře povrch sololitu ale nijak nezabrání vlhnutí ze zadní strany a zápach bude pokračovat. Pri informaci, sololit je možné opatřit, natírst prakticky všemi druhy nátěrových hmot, mezi nejodolnější patří např. dvousložkové , epoxidový email S2321 Epolex email profi nebo polyuretanové jako je Telpur T300.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Šamorín

3. March 2023: Dobry den. Chcem sa opytat na dostupnost na vasej predajni v Samorine REMAL FORTE Maliarsky náter na sadrokartón? Vdaka. B.Zajacik

(celý dotaz)

Moldava

3. August 2022: Zdravím mam predajnu Farby laky na vych.slov. Moldava potrebujem kontakt na obch.zastupcu

(celý dotaz)

Lepidlo

8. July 2022: Dobrý deň. Potreboval by som lepidlo uniflex v7510. Vieti mi poslať cenovú ponuku a vedeli by ste mi poslať tovar kuriérom?

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás