Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Otázka: Nátěr Cetris desek v exteriéru, maximální odolnost a bezúdržbovost

Hezký den, budeme potřebovat barvu na Cetris desky (povrch obdobný betonu), jež tvoří bednění střešního přesahu. Desky budou vystavené UV i dešti. Místo je špatně přístupné, pouze z lešení. Proto bychom rádi volili nátěr maximálně kvalitní, který nebude třeba za krátký čas udržovat. Pokud jde o barvu a odrazivost, bylo by dobré, kdyby byla obdobná jako u přilehlých klempířských prvků PREFA opatřených PP 99 (polyamid-polyurethan) lakem v odstínu “antracit”. Zdá se mi, že nejvhodnější by mohl být dvousložkový nátěr na bázi polyuretanu, možná TELPUR T 300? Desky jsou nové, soudržné, poměrně hladké. Je třeba je nejprve penetrovat? Díky za odpověď!

Pokud uvažujete o krycím, emailovém nátěru je skutečně dvousložkový polyuretanový email vhodný, v našich prodejnách Vám jej můžou namíchat v různých odstínech podle ČSN i RAL. Penetrce Cetris desek je potřebná, pod Telpur penetrujte natuženým a silně naředěným emailem Telpur.

Na vaše otázky odpovedá:

Richard Dener

Máte problém, s ktorým si neviete poradiť?
Skúste farebnú poradňu!Naposledy sme riešili:

Teplota

21. November 2022: Dobrý deň. Pri nanášaní farby na beton, aká môže byť najnižia teplota. Ďakujem.

(celý dotaz)

NOVÝ DOTAZ!

23. August 2022: Dobrý deň, akú protišmykovú farbu môžem použiť na pálený-vyhladený betón do pivničných priestorov ? Betón je vyzretý cca 6 týždňov, odizolovaný. Aké sú možnosti odtieňov, dostupnosť a cena. Za informáciu...

(celý dotaz)

Dlažba

21. April 2022: Dobrý deň ako odstrániť zo zámkovej dlažby beton a olejové škvrny.

(celý dotaz)

Na Vaše otázky odpovieme každý deň.
Opýtajte sa aj Vy!

Prečo si vybrať práve nás