Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: Lavička

Dobrý den, dostala jsem lavičku se sochami a teď nevim čím to natrit. Řezbář říkal, ze mám sochy vymalovat a natrit. Nevim ale čím by se dřevo mělo vymalovat.. dekuji za pomoc

Dobrý den,

prvně je třeba použít napouštědlo, které bude dřevo chránit před napadením dřevokazným hmyzem, houbami atd. Dále můžete použít lazury (jsou částečně průhledné a zůstane viditelná kresba dřeva) v různých odstínech nebo použít emaily, které dřevo skryjí a obarví povrch. Lze použít jak vodou ředitelné systémy (lazurol Aqua dekoe, Aqua Color, Bakrylex) tak i syntetické (S1035 Lazurol Topdekor, S2013 Industrol)

Na vaše dotazy odpovídá:

Pavel Janků

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

(celý dotaz)

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

(celý dotaz)

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Почему выбрали нас