Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: Střecha

Dobrý den,

můžete mi doporučit nějaké syntetické výrobky z vaší nabídky. Vodou ředitelné už nechci ani vidět.

Historie dotazu viz níže.

Děkuji

Radim Kožušník

Dobrý den,

potřebuji poradit. V roce 2008 jsme již tehdy starou pozinkovanou střechu s rezavým povrchem ošetřili osmirkováním, očištěním wapkou a 1x nátěrem výrobkem Rezdico a následně 2x výrobkem Imestol. Je rok 2018 a střecha je ve stavu, že vyžaduje novou údržbu. Zejména na severní straně převládají rezavé plochy, na ostatních stranách je to tak půl na půl. Rezavá místa se střídají s původní barvou. Jaký postup a výrobky z vašeho portfolia mi doporučíte, aby mi nátěr vydržel déle.

Děkuji

Radim Kožušník

Dobrý den,

máte použity vodou ředitelné nátěry, proto budou vhodné opět nátěry na stejné bázi, při použití rozpouštedlových je musíte zcela odstranit. Rezavá místa je nutné obrousit, následně provést základní nátěr výrobkem Denas Anticor a následně barvou Denas 2v1 nebo Denas Univerzál.

Dobrý den,

staré nátěry musíte tedy odstranit, porezlá místa zbavit nepřilnavé rzi.  Tyto místa následně ošetřit přípravkem U2161 hostagrund Blokátor rzi a na něj nejpozději do 48 hodin nanést barvu. Vhodné jsou nátěry 2v1 = základ i vrch v jednom S2141 Fest – B nebo S2820 Hostagrund Zinex.

Na vaše dotazy odpovídá:

Pavel Janků

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Renolast

17. February 2023: Lze provést nátěr jinou barvou na původní renolast? Děkuji.

(celý dotaz)

Odstranění nátěru

25. January 2023: Dobrý den!Mám část střechy z pozinkovaného plechu natřenou samovypalovacím autolakem. Nic se s nátěrem nechce spojit, nový nátěr se olupuje. Jak si s tím poradit? Zkoušeli jsme odstraňovač natěrů, mechanicky,...

(celý dotaz)

Šindel

5. September 2022: Dobrý den Chtěl bych se zeptat. Mám střechu z asfaltového šindele, povrch jsem nyní čistil wapkou od mechů a lišejníků, jelikož 20 let na střechu nikdo ani nesáhl. Nyní bych...

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Почему выбрали нас