Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: Obnova nateru podlahy v garazi

Dobry den , potreboval bych obnovit podlahovy nater garaze.Na suche betonove podlaze je aplikovan nejaky strasi nater , ktery je soudrzny , pevny , pouze lokalne je opotrebovany na betonovy podklad.
Je nutne pred naterem podklad obrousit , prip. puvodni lak odstranit ? Jaky neter ( barvu ) lze doporucit ? P{redem dekuji za odpoved. P.F.

Stávající nátěr , pokud je dobře přilnutý, není nutné přebroušovat, je potřebné jej dobře očistit, odmastit.Vzhledem k neupřesnění typu původního nátěru a i nízkým teplotám není jistá aplikace velmi odolných dvousložkových nátěrových hmot jako jsou epoxidové S2321 nebo S2380 Epolex. Použitelné mohou být S2131 Betex 2v1 na beton, S2855 Signocryl (možné zabarvení na šedou) nebo vodou ředitelná epoxidová barva Denas garáž /inf. na www.denascolor.cz/ . Ve všech případech je potřebné dodržet podmínky pro aplikaci, nízké teploty nepříznivě ovlivňují zasychání i protvrdání.

Na vaše dotazy odpovídá:

Richard Dener

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Ahydrit

10. March 2023: Dobrý den, mohu poprosit o přesný postup jak natřít anhydritovou podlahu? Kdy penetrovat a čím, za jak dlouho další postup a čím. Děkuji Radek Sedlák

(celý dotaz)

Studna

3. March 2023: barva na vnitřní stranu skruže studny v provozu

(celý dotaz)

Lak

24. January 2023: A co laky na stěrky? Ty nemění povrch a jsou naprosto hydrofobní.

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Почему выбрали нас