Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: lodní lak

dobrý den
scháníme lesklý lak kterým budeme lakovat okna a dveře na jachtě .Lak musí být lesklý tvrdý a odolný povětrnostním vlivům.
Prodáváte nějaký?
J.Kotrba

Pro nalakování dřevěných oken a dveří na jachtě jsou vhodné S1119 Lazurol lodní lak nebo dvousložkový polyuretanový lak. Záleží na současném stavu podkladu ( čisté nové dřevo, dříve nalakované dřevo, stav nátěru a pod.?) Polyuretanový lak je vhodnějčí na nové, nenalakované dřevo, ne všechny druhy předchozích nátěrů mohou být vhodné. V každém případě podkald musí být soudržný ( případný nátěr se nesmí loupat, praskat), povrch je vhodné lehce přebrousit. Nové čisté dřevo je nutné prvně napustit zvoleným a více naředěným lakem, pod S1119 je možné použít pro napuštění S1023 lazurol classic

Na vaše dotazy odpovídá:

Richard Dener

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

(celý dotaz)

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

(celý dotaz)

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Почему выбрали нас