Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: NATĚR OKEN-DVEŘI

Dobrý den chtěl bych jse zeptat budu opalovat okna a dveře barva jse odlupuje a jake jsou další postupy aby byl natěr kvalitní jestli to mam napustit nějakou inpregnaci.A potřeboval bych poradit nejakou barvu bilou aby nezbrděla a nebo miže i zmřdět a by byla kvalitni a dlouho vydržela,dočet jsem jse že není špatna OVERSOL,LEYLAND,FENSTER LAK.barev je hodně podřeboval bych poradit.dekuji pan juran

Této poradně nepřísluší hodnotit, porovnávat nátěry výrobky jiných výrobců.
Staré devastované nátěry je potřebné odstranit (opálit) a povrch se zbytky dobře přebrousit. Očištěné dřevo je potřebné prvně napustit napouštěcí fermeží O1000 Unibal fermež napouštěcí nebo tenkovrstvým lazurovacím lakem S1023 Lazurol classic. Po zaschnutí se aplikuje 1x – 2x základní barva S2060 Lazurol oknobal základ nebo S2070 Pragoprimer plus. Pro finální vrchní nátěr je vhodný velmi kvalitní email U2015 Lazurol oknobal email ve 2-3 nátěrch.

Na vaše dotazy odpovídá:

Richard Dener

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

(celý dotaz)

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

(celý dotaz)

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Почему выбрали нас