Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: Natření sadrokartonové/OSB desky

Dobrý den pane Denere
Mám takový speciální dotaz. Pracuji fe fotoatelieru, kde je postavena bílá stěna pro fotografování. Stěna je konstrukčně ze sádrokartonu/OSB desek. Svislá část a ohyb je sádrokarton, Vodorovná část je z OSB desek. Do současné doby byla tato stěna několikráte přetírána. Sádrokarton Primalexem. OSB desky po kterých se šlape latexem.
Mám na Vás dotaz zda lze takto natíraný materiál něčím zakonzervovat a natřít bílou barvou, která se nebude muset stále přetírat a šlápoty budou stačit umýt mokrým hadrem.
Děkuji za Vaši odpověď.
Dušek

Dobrý den, nátěr latexem by měl být sám dostatečně pevný (předpokládám, že máte jen několik vrstev), případně lze pro zpevnění použít hloubkovou penetrací. Povrch můžete ošetřit vodou ředitelným emailem, který lze bez problémů omýt. Např. email Denas univerzál nebo Bakrylex email. V zastoupení odpověděl P. Janků.

Na vaše dotazy odpovídá:

Richard Dener

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Paropropustnost

7. March 2023: Dobrý den, lze určit hodnotu paropropustnosti nátěru? Ekvivalent v sd? Děkuji

(celý dotaz)

SDS

9. February 2023: Dobrý den, prosím odebíráme od Vás technický líh, potřebujeme aktuální verzi SDS tohoto produktu. Můžete mi jej porísm zaslat do emailu ? Předem děkuji.

(celý dotaz)

Odstín

2. February 2023: Zdravím, jaký odstín RAL je nejpodobnější šípkové červené ČSN 8125? Mám v plánu lakovat malotraktor TZ4K14.

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Почему выбрали нас