Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Pytanie: Nátěr palubek

Dobrý den,
v interiéru chci natřít velké nalakované palubky bílou barvou, tak jsem je trochu zbrousil. Bohužel poté z laku na některých místech vylezla fermež, tak jsem se rozhodl, že pomocí přípravku na odstraňování nátěrů a laků sejmu špachtlí lak. Nicméně fermež na některých místech stále zůstává a lepí. Jak se ji mám zbavit? Ať už se ji zbavím, nebo ne, mám ji nějak ukotvit na palubkách před provedení bílého nátěru? Mám použít nějaký lak, třeba ve spreji.
Děkuji
Petr

Dobrý den,

vymyjte postižená místa ředidlem, fungovat bude např. ředidlo C6000. Neuvádíte čím chcete natírat, v tomto případě bude lepší použít syntetické nátěry.

Odpowiedzi na Twoje pytania:

Pavel Janků

Czy masz problem, którego nie możesz rozwiązać ?
Spróbuj doradztwa kolorystycznego!Ostatnio rozwiązaliśmy:

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

całe zapytanie

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

całe zapytanie

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

całe zapytanie

Odpowiadamy na twoje pytania każdego dnia.
Zadaj pytanie!

Dlaczego wybrać nas