Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Pytanie: Proti skluzu_pokrytí dlaždice

Položené dlaždice v mokru vykazují nízkou adhezi, riziko uklouznutí. zkusili jsme protiskluzové pásky, které částečně vyřešily problém, ale ne zcela. neexistuje třeba technologie nástřiku na vymezenou plochu cca 1,5 m2, na kterou se nanese relativně trvanlivá protiskluzová drsná hmota tak, aby pokryla cečlou plochu rovnoměrně a dostatečně přilnula?
jaká a za jakou cenu by to bylo?
jde o vstup do domu ve společenství vlastníků a zatím k úplné výměně dlažby jsme nepřistoupili, což je také řešení, a tuto cenu známe.
děkuji.
jiří horký

Protiskluzný nátěr lze zhotovit aplikací nátěrové hmoty a posypem “živého” nátěru suchým křemičitým pískem nebo jiným minerálním abrasivem.po zaschnutí se přebytečný , nepřilepený posypový materál odstraní, zamete a  plocha se přetře opět stejnou nátěrovou hmotou.mezi nejtvrdší  a povětrnostím vlivů odolné nátěrové hmoty patří  dvousložkové polyuretanové laky nebo emaily jako je např. lak u 1844  nebo email u 2065 pragopur.  obecně, žádná nátěrová hmota nedosahuje odolnosti keramické dlažby, časem se prošlape, opotřebí a uvažované řešení nepovažuji za nejvhodnější způsob.

Odpowiedzi na Twoje pytania:

Richard Dener

Czy masz problem, którego nie możesz rozwiązać ?
Spróbuj doradztwa kolorystycznego!Ostatnio rozwiązaliśmy:

Paropropustnost

7. March 2023: Dobrý den, lze určit hodnotu paropropustnosti nátěru? Ekvivalent v sd? Děkuji

całe zapytanie

SDS

9. February 2023: Dobrý den, prosím odebíráme od Vás technický líh, potřebujeme aktuální verzi SDS tohoto produktu. Můžete mi jej porísm zaslat do emailu ? Předem děkuji.

całe zapytanie

Odstín

2. February 2023: Zdravím, jaký odstín RAL je nejpodobnější šípkové červené ČSN 8125? Mám v plánu lakovat malotraktor TZ4K14.

całe zapytanie

Odpowiadamy na twoje pytania każdego dnia.
Zadaj pytanie!

Dlaczego wybrać nas