Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Pytanie: kovová kontrukce

Dobrý den , chtěl bych od Vás poradit jaký by byl nevhodnější nátěr kovové konstrukce při zastřešení bazénu, aby jak barva , tak ocelová konstrukce dlouho odolávala výparům chlóru a rošení, ke kterému bude v tomto zastřešení docházet. Byla mi doporučena barva bisil se základním podkladem Děkuji za odpověď.

Předpokladem dobré přilnavosti a funkce každého nátěru v daných podmínkách je dokonalé odrezení a očištění podkladu na čistý kov, nejlépe otryskáním. Silikonový email Bisil + základní barva je možné řešení, email Bisil dobře odolává vodě ( inf. o výrobku na www.biopol.cz ). Z našeho sortimentu výrobků je možné použít dvousložkovu epoxidovou základní barvu S2300 Epolex ( nebo S2305 Epolex zinková barva), pro zvýšení celkové odolnosti následně S2312 Epolex barva podkladová a pro finální nátěr je vhodný dvousložkový polyuretanový email Telpur T300 ve 2 – 3 vrstvách. Celková tloušťka nátěrového systému (platí i pro Bisil) příznivě ovlivňuje životnost nátěru-

Odpowiedzi na Twoje pytania:

Richard Dener

Czy masz problem, którego nie możesz rozwiązać ?
Spróbuj doradztwa kolorystycznego!Ostatnio rozwiązaliśmy:

Paropropustnost

7. March 2023: Dobrý den, lze určit hodnotu paropropustnosti nátěru? Ekvivalent v sd? Děkuji

całe zapytanie

SDS

9. February 2023: Dobrý den, prosím odebíráme od Vás technický líh, potřebujeme aktuální verzi SDS tohoto produktu. Můžete mi jej porísm zaslat do emailu ? Předem děkuji.

całe zapytanie

Odstín

2. February 2023: Zdravím, jaký odstín RAL je nejpodobnější šípkové červené ČSN 8125? Mám v plánu lakovat malotraktor TZ4K14.

całe zapytanie

Odpowiadamy na twoje pytania każdego dnia.
Zadaj pytanie!

Dlaczego wybrać nas