Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Pytanie: Tabulová barva Industrol

Dobrý den,

zakoupila jsem tabulovou barvu Industrol. Na prodejně mi k ní bylo doporučeno ještě ředidlo S6006. Nechci barvu malovat na zeď, ale na sklo, kovová víčka od sklenic a na dřevotřískovou desku. Zajímalo by mě, jak upravit povrch pod nátěrem, krom odmaštění a uschnutí a také, zda je potřeba barvu ředit a pokud ano, tak v jakém poměru. A jestli je lepší natírat barvu válečkem nebo štětcem?

Děkuji, Vohralíková

Sklo je potřebné dobře odmastit a očistit, čisté kovové podklady je vhodné opatřit základní barvou např.S2000 Pragoprimer, (lakovaná víčka od sklenic stačí očistit a odmastit jako sklo) , dřevotřísku je vhodné prvně napustit napouštěcí femeží O1000 nebo lazurovacím lakem S1023 Lazurol classic a aplikovat základní barvu S2070 Pragoprimer plus. Po zaschnutí se aplikuje S2122 Industrol barva na tabule obvykle ve dvou nátěrch. Aplikace je možná válečkem i stětcem co Vám lépe vyhovuje. Pro malé plochy bude asi vhodnější aplikace štětcem. Poměr ředění není možné určit, ředí se podle potřeby tak, aby za daných podmínek (původní hustota nátěrové hmoty, teplota, způsob aplikace) se barva dobře roztírala a slévala.

Odpowiedzi na Twoje pytania:

Richard Dener

Czy masz problem, którego nie możesz rozwiązać ?
Spróbuj doradztwa kolorystycznego!Ostatnio rozwiązaliśmy:

Paropropustnost

7. March 2023: Dobrý den, lze určit hodnotu paropropustnosti nátěru? Ekvivalent v sd? Děkuji

całe zapytanie

SDS

9. February 2023: Dobrý den, prosím odebíráme od Vás technický líh, potřebujeme aktuální verzi SDS tohoto produktu. Můžete mi jej porísm zaslat do emailu ? Předem děkuji.

całe zapytanie

Odstín

2. February 2023: Zdravím, jaký odstín RAL je nejpodobnější šípkové červené ČSN 8125? Mám v plánu lakovat malotraktor TZ4K14.

całe zapytanie

Odpowiadamy na twoje pytania każdego dnia.
Zadaj pytanie!

Dlaczego wybrać nas