Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Pytanie: pragoprimer u2000

Dobrý den přeposílám mé dotazy na pana Denera s žádostí o další radu, jakou dostupnou základní barvu použít?
Dobrý den,
barvu jsem sháně, ale bohužel nikde nesehnal. Prý už se nevyrábí. Jakou mám za ní použití náhradu pod barvu bisil (viz dotaz níže)?
Děkuji
Základní barva U2000 se vyrábí pouze šedá a může si ji objednat každý prodejce.
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou. Na základě vašeho doporučení se snažím sehnat základní barvu U2000 Pragoprimer antirez (1ks 0,8 kg červenohnědá) a nedaří se. Zatím nikde (Plzeň) se mi jí nepodařilo sehnat a ani objednat. Nevíte kam se mám obrátit?
Epoxidový email S2321 není schválený hygienikem pro přímý styk s pitnou vodou. Pro přímý styk s pitnou vodou byl schválen silikonový email “Bisil” (inf. na www.biopol.cz) , který je dostupný i v našich prodejnách. Pro zajištění dobré přilnavosti k pozinkovanému plechu i nerezu ( ? – jaký nerez ? – vhodné zkusit) je vhodná základní barva U2000 Pragoprimer antirez , katalogový list na www.bal.cz ( kapitola listiny a dokumentace)
Dobrý den,
chci se zeptat, je-li možné nátěr epolex s 2321 použít na nátěr vnitřní strany odkalovací nádrže na pitnou vodu? . Nádrž je vyrobena z pozinkovaného plechu a nerezu. Nebude se nátěr ve stálém kontaktu s vodou vymývat, nebo loupat?
Děkuji za radu

Dobrý den, navazuji na odpověď p. Denera. Pragomrimer U2000 je již nevyrábí. Dle údajů výrobce Bisilu, základ můžete provést nátěrem Glasfix zn prim. (www.biopol.cz)

Odpowiedzi na Twoje pytania:

Pavel Janků

Czy masz problem, którego nie możesz rozwiązać ?
Spróbuj doradztwa kolorystycznego!Ostatnio rozwiązaliśmy:

Mosaz

10. March 2023: Dobry den,renovuji mosazne kliky a schanim bezbarvy lak na mosaz proti nasledne oxidaci po vylesteni,pokud mozno male baleni,dekuji Richard

całe zapytanie

Odstranění

25. February 2023: Dobrý den, chci poprosit o radu… čím odstraním suříkovou barvu z historického kovového plotu ? Dekuji M

całe zapytanie

Pragoprimer

30. January 2023: Dobrý den, jaká je nejnižší možná teplota pro natírání základovou barvou pragoprimer na kov ? Děkuji Hájek

całe zapytanie

Odpowiadamy na twoje pytania każdego dnia.
Zadaj pytanie!

Dlaczego wybrać nas