Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Question: Okno

Dobry večer, chtěla bych se zeptat, měla jsem na dřevěném eurookne (balkonove dvere) siťku proti hmyzu a včera jsem ji sundala a zůstalo mi na okrajích lepidlo od lepenky z té siťky, které nejde ničím dolu, bohužel pri strhnuti jsem poškodila i lak na tom rámu a nevím co s tím. Poradíte mi??

Dekuji.

S pozdravem, Monika Jacob

Dobrý den,

oprava, aby nebyla znatelná, je náročná na provedení. Místo se musí zbavit zbytků lepidel. Můžete zkusit zaretušování stejnou lazurou (nejspíše vodou ředitelná, silnovrstvá) jakou použil výrobce oken, ale opravy zůstanou s vysokou pravděpodobností viditelné. Pokud tento výsledek nebude uspokojující, je  nutné odstranit nátěr z celé poškozené plochy a nanést znovu nový.

Answers

Pavel Janků

Do you have a problem?
Ask your questionRecent questuons

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

(celý dotaz)

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

(celý dotaz)

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

(celý dotaz)

Answers ever day
Ask your question!

Why our paints