Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Question: kuchyňská linka

Dobrý den, máme 15 let starou kuchyňskou linku. Lamino u dvířek se odlepuje. Pokud by se folie sundala, jak postupovat s nátěrem. Líbí se mi kuchyňské linky ve stylu Vintage (barva dvířek bílá nebo slonová kost- černé úchytky, deska kvalitní dřevo, gratinový dřez ). Nevím, jestli by šlo toho docílit a využít tuto starou linku i když to není dřevo. Děkuji vám za odpověd’ Marie Brašničková

Dobrý den,

pokud po odstranění fólie zůstane povrch rovný, můžete jej odmastit, zbavit zbytků lepidla a následně natřít nejprve základní barvou na dřevo, poté vrchním emailem ve vybraném odstínu. Pokud se podaří vytvořit při odlepovaná fólie nerovnosti, je nutné je před zahájením nátěrů vytmelit tmelem na dřevo a zabrousit do hladka. K nátěrům ,můžete použít vodou ředitelné i syntetické emaily např. V2066 Bakrylex, Denas Univerzál nebo syntetický S2013 Industrol.

 

Answers

Pavel Janků

Do you have a problem?
Ask your questionRecent questuons

Parkety

13. March 2023: Parkety nalakované Epolexem. Vysoký lesk podtrhuje nerovnosti. Čím lze Epolex přetřít k dosažení matového vzhledu ?

(celý dotaz)

Hranoly

13. March 2023: dobrý den, jak mohu ošetřit jasanové hranoly, které budou sloužit k sezení a budou v exteriéru (slunce/déšť). děkuji za odpověď.

(celý dotaz)

Stůl

16. February 2023: Dobrý den, Můžete poradit nějaký lak či olej na venkovní stůl na vaření z měkkého dřeva, který muže přijít do styku s potravinami a přitom vydrží nápor venkovního počasí(stůl nebude...

(celý dotaz)

Answers ever day
Ask your question!

Why our paints