Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Question: Jaké barvy použít – klávesnice, myš a skříň pc

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, jaké barvy a postup(smirkování, základní barvy, kolik nátěrů, kolik barvy bude třeba…) byste mi doporučili pro obarvení klávesnice včetně kláves, myši a počítačové skříně. klávesnice je ze směsi abs a ps, myš je z neznámého plastu(ani po rozebrání se mi toto nepodařilo zjistit, jde-li o umělou hmotu na bázi ps, abs, pes, pet ap.). myš obsahuje navíc lesklé části plastu, jinak je jemnědrsná na omak, klávesnice je drsnější, pórovitá. skříň počítače se skládá z černě lakovaných plechů a plastu podobné povrchové struktury, jako má klávesnice. klávesnice je z výroby světlá, myš a skříň černá. u klávesnice a myši je důležitá otěruvzdornost a možná taky určitá chemická odolnost(pot, mastnota), u skříně by oděruvzdornost nátěru byla taky vítaná – jinak se skříň může následkem tepla do určité míry zahřívat(podle mého odhadu maximálně však tak cca 50°c). je možné v případě, že bude vhodné použití základní barvy tuto přestříkat nějakých čirým matným/polomatným lakem namísto hlavního nátěru(pokud bude základová barva ve vhodném odstínu)? celý komplet bych chtěl stylizovat do šedých tónů barev(2 ostíny šedé, 1 světlá matná(klávesnice, myš, skříň), druhá lesklá/pololesklá(skříň, myš)). pokud bych chtěl na skříň později dostříkat nějaký nápis nebo obrázek, byl by to problém nebo bych musel začít od začátku. je možné kombinovat výrobky různých výrobců? ideálně bych chtěl využít jenom barev ve spreji(pokud by toto nebylo možné, tak barvy, které jsou vhodné do nějakého levnějšího typu stříkací pistole(tady taky nemám ponětí, co a jak použít)).
předem děkuji za odpověď.

s pozdravem

ondřej moravčík

V našem výrobním sortimentu nemáme nátěrové hmoty určené na plasty ani výrobky ve sprejích. zkuste se podívat na www.jipa.cz, firma nabízí nátěrové hmoty na plasty.

Answers

Richard Dener

Do you have a problem?
Ask your questionRecent questuons

Paropropustnost

7. March 2023: Dobrý den, lze určit hodnotu paropropustnosti nátěru? Ekvivalent v sd? Děkuji

(celý dotaz)

SDS

9. February 2023: Dobrý den, prosím odebíráme od Vás technický líh, potřebujeme aktuální verzi SDS tohoto produktu. Můžete mi jej porísm zaslat do emailu ? Předem děkuji.

(celý dotaz)

Odstín

2. February 2023: Zdravím, jaký odstín RAL je nejpodobnější šípkové červené ČSN 8125? Mám v plánu lakovat malotraktor TZ4K14.

(celý dotaz)

Answers ever day
Ask your question!

Why our paints