Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Question: Barva na polystyren

Dobrý den,

chtěl bych poradit ohledně barvy na polystyren. jedná se o fasádní polystyren – fasádní profilya bosáže. chci je barvit použitím stříkací pistole a poté aplikovat na fasádu. představuji si nějakou pryskyřičnou barvu, která by zajistila i pevnost povrchu, zároveň by měla být omyvatelná, odolná proti uv záření ( aby zároveň chránila polystyren ) a měla by mít dlouhou životnost podobně jako fasádní barvy. případně nastříkat podkladní vrstvu a poté barvu. poraďte prosím. jedná se o stovky m2, tak bych to chtěl udělat precizně abch na to mohl dát garanci cca 10 let. děkuji za rychlou odpověď

“pryskyřičné” , rozpouštědlové nátěrové hmoty s obsahem aromatických uhlovodíků, acetátů a pod. nejsou na polystyren použitelné, rozpouštějí jej. použitelné mohou být fasádní barvy jako je např. v4014 barlet akrylát. vzhledem k uvažovanému rozsahu použití bude vhodné problematiku konkrétně projednat s technikem výrobního závodu , kontakt  www.barvyteluria.cz nebo www.denascolor.cz .

Answers

Richard Dener

Do you have a problem?
Ask your questionRecent questuons

Paropropustnost

7. March 2023: Dobrý den, lze určit hodnotu paropropustnosti nátěru? Ekvivalent v sd? Děkuji

(celý dotaz)

SDS

9. February 2023: Dobrý den, prosím odebíráme od Vás technický líh, potřebujeme aktuální verzi SDS tohoto produktu. Můžete mi jej porísm zaslat do emailu ? Předem děkuji.

(celý dotaz)

Odstín

2. February 2023: Zdravím, jaký odstín RAL je nejpodobnější šípkové červené ČSN 8125? Mám v plánu lakovat malotraktor TZ4K14.

(celý dotaz)

Answers ever day
Ask your question!

Why our paints