Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Question: barva coklu,zámkové dlažby

Dobrý den,chtela jsem Vás poprosit o radu ohledně barvy coklu a zámkové dlažby.Barva střechy je tmavá hnědá-jemný nádech i do červena,barva oken tmavý ořech,barva fasády je béžová s jemným nádechem do žluto-hněda,jeden větší schod přede dveřmi je je taktéž světlý-je o něco tmavší než je fasády spíš podzimní světle hnědá s nádechem do oranžová.(nešťastný výběr).Prosím o radu výběru barevného odstínu coklu na fasádu a zámkové dlažby,aby se vše sladilo.

Váš dotaz na výběr odstínu fasádní barvy na nátěr soklu je vhodný pro designera, návrháře řešení interiérů i exteriérů, ne pro výrobce nátěrových hmot. Pokud se týka uvažovaného nátěru zámkové dlažby , nepovažuji uvažovaný nátěr za vhodné řešení. Nátěr vytvoří na povrchu zámkové dlažby neprodyšnou vrstvu, nátěrový film , který zabraňuje přirozenému odpařování vlhkosti a nátěr se bude časem odlupovat. Problém je i určitá vlhkost zámkové dlažby ( zemní vlhkost z podkaldu) , která zabraňje i dobré přilnavosti případného nátěru.

Answers

Richard Dener

Do you have a problem?
Ask your questionRecent questuons

Tvárnice

20. March 2023: Dobrý den, prosím Vás, jakou barvou natřít staré cementové tvárnice, které tvoří sokl skladů. Mohu poslat fotku. Velmi děkuji.

(celý dotaz)

V4018

20. October 2022: Dobrý den, mám dotaz ohledně této barvy V4018 Barlet Silikon Lze tuto barvu nanášet i pomocí stříkací pistole a jakou použít tónovací barvu aby výsledná barva V4018 Barlet Silikon byla...

(celý dotaz)

Penetrace

11. August 2022: Dobry den, Chtěla bych se zeptat zda je hloubkova penetrace remal vhodná i na venkovní pouziti. Za odpověď předem dekuji Koubova

(celý dotaz)

Answers ever day
Ask your question!

Why our paints