Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: Garáž fasáda

Dobrý den,potřeboval bych poradit.Stavím garáž,fasádu mám z lepidla a štuku.Zedník,který mi dělal fasádu mi doporučil natřít fasádu vápnem.Mám natřenou jednu stranu.Další známý mi řekl,že se to nedělá,že mám fasádu natřít fasádní barvou.Nyní nevím co s tím,jak postupovat a případně jakou barvou ji natřít.Děkuji za opdověď.

Dobrý den,

lepidlo i štuk nechte vyzrát a vyschnout cca 3 týdny, pak proveďte nátěr fasádní barvou. Provádí se prvně penetrační nátěr a pak dva nátěry barvou, vhodné jsou akrylátové nebo silikonové fasádní barvy – Barlet akrylát nebo Barlet silikon. Stejným způsobem přetřete i stěnu již natřenou vápnem, předpokládám, že nátěr není v silné vrstvě.

Na vaše dotazy odpovídá:

Pavel Janků

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Tvárnice

20. března 2023: Dobrý den, prosím Vás, jakou barvou natřít staré cementové tvárnice, které tvoří sokl skladů. Mohu poslat fotku. Velmi děkuji.

(celý dotaz)

V4018

20. října 2022: Dobrý den, mám dotaz ohledně této barvy V4018 Barlet Silikon Lze tuto barvu nanášet i pomocí stříkací pistole a jakou použít tónovací barvu aby výsledná barva V4018 Barlet Silikon byla...

(celý dotaz)

Penetrace

11. srpna 2022: Dobry den, Chtěla bych se zeptat zda je hloubkova penetrace remal vhodná i na venkovní pouziti. Za odpověď předem dekuji Koubova

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Proč si vybrat právě nás