Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
MENU

Dotaz: Nátět ploch uvnitř lednice

Dobrý den, pane Dener,

rád bych se dozvěděl, zda bude něčemu vadit, pokud zužitkuji zbytek barvy po natření radiátoru, na natření vyrezlých místeček (vnitřní část dveří) uvnitř lednice. Jistě chápete kam mířím – k dopadu na zdraví.

Rovněž bych se rád informoval, zda, pokud potřebuji natřít dohromady max. 10 cm čtverečních vyrezlých místeček, je opravdu nutné koupit nerezový podklad a vrchní nátěř. To obojí o objemu 0,7 l apod. Neexistuje nějaký malý Hammerite, kterým bych natřel jak radiátor (žebřík s výrazem asi 2×2 cm) tak zmíněnou lednici (zvenčí i zevnitř)?

Děkuji za odpověď.

Barva na radiátory ( jaká ?), není antikorozní, není uvažovaná a schválená pro styk s potravinami , pro uvažované použití není vhodná. Pro zablokování zbytkové koroze ( po mechanickém očištění) můžete použít U2161 Hostagrund blokátor rzi a následně dvousložkový epoxidový email S2321/1000 Epolex email profi, který je odolný a schválený pro přímý styk s potravinami. Po zaschnutí a protvrdnutí (po odpaření rozpouštědel ) nezanechá v ledničce zápach po nátěru. Vlastnosti , druhy ani velikosti „balení“ nátěrových hmot Hammerite nemám k dispozici, nejedná se o výrobek naší společnsoti.

Na vaše dotazy odpovídá:

Richard Dener

Máte problém, se kterým si nevíte rady?
Zkuste barevnou poradnu!Naposledy jsme řešili:

Radiátor

29. července 2022: Dobrý večer mám prosbu smrdí mi rafijator ale je vipli co mám dělat

(celý dotaz)

Radiátor

29. března 2022: Radiátor Dobrý den, starý nátěr radiátoru jsme částečně očistili ocelovým kartáčem a aplikovaly dvě vrstvy Balakryl ANTICOR. Je možné přetřít vodouředitelnou barvu barvou syntetickou? Popřípadě jakou? Přijde mi, že Balakryl...

(celý dotaz)

Topení

9. prosince 2021: Dobrý den, můžu měděné potrubí natírat i když topení topí?děkuji za odpověď

(celý dotaz)

Na vaše dotazy odpovídáme každý den.
Zeptejte se i vy!

Proč si vybrat právě nás